EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Clickedu impulsarà des de Granollers l’expansió internacional

La firma obre aquest mes unes noves oficines a l’edifici de la UEI

Clickedu impulsarà des de Granollers l’expansió internacional ..
última actualització: 15-09-2016 (19:00)

La plataforma educativa Clickedu convertirà les oficines de Granollers en seu del departament internacional. L’empresa obrirà a la ciutat unes noves oficines que se sumaran a les que ja té a Barcelona, on té la seu, i a les delegacions de Madrid, Xile, Colòmbia i el Regne Unit.

Segons ha informat la companyia, la nova delegació obrirà aquest mes de setembre al centre de negocis de la Unió Empresarial Intersectorial i, a més de concentrar-s’hi l’activitat internacional, també hi haurà part de l’equip comercial. Clickedu accentua així la seva vinculació amb Granollers, lloc de procedència d’un dels fundadors, Ignasi Nogués, i de part del personal directiu.

Clickedu és una plataforma educativa en línia que ofereix diversos serveis de suport al professorat, les famílies, els alumnes, la direcció i el personal de secretaria de les escoles. Entre els seus productes es poden trobar eines informàtiques per a la programació i el desenvolupament del contingut de cada curs per als mestres, el seguiment diari de l’evolució de l’alumnat en cada matèria, el control d’accés al menjador o l’avís automàtic als pares si l’alumne no va a classe.

La companyia es presenta com un punt de trobada i de comunicació entre el centre i les famílies que intenta afavorir la reducció del fracàs escolar. Actualment, aquesta plataforma està present en més de 450 escoles a l’Estat espanyol, amb un milió d’usuaris.

L’empresa ha expandit l’activitat als mercats llatinoamericà, andorrà i anglosaxó en els últims anys, i això ha motivat la creació d’un departament internacional específic, que serà el que estarà centralitzat a la nova seu del centre de negocis de la patronal vallesana a la seu de Granollers.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal